Waar ben ik mee bezig?

Ik ben als onderzoeksverslaggever altijd met meerdere artikelen tegelijk bezig. Voor deze verhalen heb ik regelmatig informanten nodig. Mensen die mee willen denken, goede invalshoeken bedenken. Of de juiste personen kennen die je moet spreken voor een verhaal. Tips en verhalen die ik via deze site krijg, kan ik bijvoorbeeld gebruiken voor een artikel in Dagblad van het Noorden en/of Leeuwarder Courant.

Ik werk momenteel onder meer aan de volgende onderwerpen:

Groninger Forum

In de huiskamer van de stad Groningen verrijst het Groninger Forum. Ruim 250 miljoen euro moet het gaan kosten. Over een ding zijn voor- en tegenstanders het eens: het gebouw is omstreden. Volgens de een is het Groninger Forum een trekker van jewelste die honderdduizenden extra bezoekers naar de binnenstad zal trekken. Volgens de ander is het een subsidiepaleis die Groningen en de stadjers nog veel hoofdpijn zal bezorgen.

Kun je me helpen?

Heb jij informatie over een van bovenstaande onderwerpen, schroom niet om me een bericht te sturen. Reacties worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht