Waar ben ik mee bezig?

Ik ben als verslaggever altijd met meerdere artikelen tegelijk bezig. Voor deze verhalen heb ik regelmatig informanten nodig. Mensen die mee willen denken, goede invalshoeken bedenken. Of de juiste personen kennen die je moet spreken voor een verhaal. Tips en verhalen die ik via deze site krijg, kan ik bijvoorbeeld gebruiken voor een artikel in Dagblad van het Noorden of voor een verhaal op onze site.

Ik werk onder meer aan de volgende onderwerpen:

Water in Indonesië

De projecten van Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) in Indonesië. Voor miljoenen euro’s investeerde het Drentse waterbedrijf in waterprojecten in het verre Oosten. Het draaide uit op een (financiële) sof. Wie zijn verantwoordelijk? Wie hield eigenlijk toezicht? Samen met een collega volg ik dit dossier.

Noorse Broeders

De Christelijke Gemeente Nederland (CGN) staan bekend als de Noorse Broeders. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Stadskanaal (Groningen). Ik schreef er al meerdere verhalen over. Er zou sprake zijn van onduidelijke geldstromen en de voormalige financiële topman Jonathan van der L. is opgepakt voor miljoenenfraude.

Groninger Forum

In de huiskamer van de stad Groningen verrijst het Groninger Forum. Ruim 250 miljoen euro moet het gaan kosten. Volgens de een is het Groninger Forum een trekker van jewelste die honderdduizenden extra bezoekers naar de binnenstad zal trekken. Volgens de ander is het een subsidiepaleis die Groningen en de stadjers nog veel hoofdpijn zal bezorgen.

Kun je me helpen?

Heb jij informatie over een van bovenstaande onderwerpen, schroom niet om me een bericht te sturen. Reacties worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Plaats een reactie